Bevers

Wanneer je tussen de 5 en 7 jaar bent en je zit bij de Scouting dan heet je een bever.

Bevers zijn meisjes en jongens door elkaar die echt van alles doen! Wij spelen met z’n allen in “Huize Hotsjitonia”. Dat is het huis van Lange Doener en hij woont daar samen met Frederik Scheuremaar, Lappezak, Betje de huishoudster, Pompiedom en Hippe Springveer.Zij zijn onze beste vrienden; als ze een keertje thuis zijn, en wij zijn; er ook vertellen ze over hun grote reizen en al hun avonturen. Dat is echt heel spannend.Maar meestal zijn we er gewoon alleen met de Bevers en de leiding.

Maar dat is ook helemaal niet erg, want dan gaan we knutselen, spelletjes doen, wandelen door het bos, spoorzoeken, of eens wat verder weg naar de dierentuin of de brandweer. We gaan ook wel eens keihard zitten zingen en doen we wie het hardste kan.Tja, eigenlijk kun je beter een komen kijken en meespelen.

Je vader en/of moeder willen je vast wel brengen om eens een kijkje te komen nemen en misschien doe je daar een heleboel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op die je mee zullen nemen naar het land van Scouting.

We draaien iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: Minke Gommers

Foto's

Pasen 2017
Installatie 2017
Schilder Klaas