Er is weer plaats bij de Jeep

Bij de jongste groepen van Scouting Jeep in Vught-Zuid zijn weer mogelijkheden om mee te doen.
Ben je 5 of 6 jaar dan kun je bij de Bevergroep. Zij hebben wekelijks hun programma op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor de jongens van 7 t/m 10 jaar is er de Welpengroep en voor de meisjes de Kaboutergroep. Deze twee groepen hebben hun wekelijkse activiteiten op vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. Daarnaast zijn er weekendjes en is er natuurlijk het zomerkamp in de eerste week van de grote vakantie als afsluiting van het seizoen.

Bij scouting staan gezelligheid en samen avonturen beleven voorop. Iedere week is het weer een verrassing wat er te doen is aan spel en beweging. Scouting is creatief, toneel, dans, speuren, bosspelen, ren- en tikspelen, logeren, uitjes, samen lol maken en nog veel meer.

Benieuwd? Kijk hier verder op onze website, of nog beter kom gewoon een keer gezellig mee doen.
Laat wel even weten dat je komt kijken dan krijg je meteen de informatie die nodig is voor die dag. (erisweerplaats@jeep-vught.nl)

De scoutinggebouwen zijn te vinden op de prachtige locatie aan de Bergenshuizenseweg bij het sportpark Bergenshuizen bij de bossen en de openbare velden in Vught-Zuid. Wie tussen 11 en 14 jaar is kan iedere week op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur meedoen bij de Gidsengroep (meiden) of de Verkennergroep (jongens). Naast de al genoemde scouting-activiteiten staan hier ook outdoor, zelf koken en bakken, en kamperen op het programma. Kom meedoen, laat je uitdagen en maak nieuwe vrienden en vriendinnen!