Skip Navigation Links
Home
Info
Groepen
Verhuur
Aanmelden
Donateurs

De stichting Jeep heeft ca 100 donateurs die jaarlijks een financiƫle bijdrage leveren aan de JEEP. Een trouwe club, al sinds 1997. Soms valt er eens iemand weg, maar regelmatig krijgen we ook nieuwe donateurs erbij.
Ik herinner mij nog goed hoe wij de eerste golf donateurs wierven: via de zaterdagse inzameling van oud papier achter de EDAH bij het Moleneindplein.
Toen de gemeente dreigde ons deze belangrijke inkomstenbron af te pakken, zonder enige compensatie, zijn wij gestart met het inschrijven van donateurs. Binnen een mum van tijd hadden wij er meer dan 80, die gemiddeld zo'n 25 gulden wilden storten. De Jeep bleek eigenlijk heel geliefd te zijn, en men gunde de jeugd zijn bezigheden. Jaarlijks halen wij sindsdien zo'n 1200 EURO binnen, en dat is maar goed ook, want de gemeente maakte zijn voornemen waar: na nog een jaartje oud papier op het Jeep-terrein aan de Bergenshuizenseweg kwam de Splitser, en hoefden de mensen het papier alleen maar aan de straat te zetten. Nog altijd een onbegrijpelijke beslissing:
een uitstekend lopend inzamelproces van jaren wordt door de (zich terugtrekkende??) overheid overgenomen.
Maar goed, wij hebben er een stel trouwe donateurs aan overgehouden. Zij krijgen ieder jaar 2 gratis entreekaartjes voor de rommelmarkt, waarvan overigens meer dan een kwart gebruik maakt.

Mocht ook u ons willen doneren, vul dan bijgaand inschrijvingsformulier in, print het uit, onderteken het en stop het bij mij in de brievenbus of fax het naar onderstaand nummer. Wilt u meer weten, belt u mij dan rustig.

Wat geweldig zou het zijn als we er via Internet nog een stel donateurs bij zouden kunnen krijgen....


Louis Roes
W.J. van Ghentstraat 36
5262 CV Vught
Fax +31 73 6573169


Verhuurd Meer...
Agenda Meer...